Radiatoren van Jaga

Radiatoren voor milieubewust
koelen, ventileren & verwarmen

Jaga zet zich in voor de ontwikkeling van een gezond binnenklimaat met zo weinig mogelijk impact op het buitenklimaat. Elk product dat de Climate Designers ontwerpen en creëren is gebaseerd op de vijf kernwaarden van Jaga.

Klimaatverandering en de komst van nieuwe technologieën en technieken eisen nieuwe energiezuinige oplossingen voor verwarming, koeling en ventilatie. Producten met minder energieverbruik zorgen voor een beter en gezonder binnenklimaat, zónder schade toe te brengen aan het buitenklimaat. Jaga streeft ernaar om traditionele systemen met een hoog energieverbruik en hoge uitstoot van schadelijke stoffen zoveel mogelijk te vervangen door alternatieve systemen. Ze werken graag mee aan een betere, duurzame toekomst. Zorgen voor het klimaat is geen keuze meer, maar een verplichting voor ons allemaal.

Low-H2O technologie

Vandaag de dag zijn de producten Jaga uitgegroeid tot complete klimaatsystemen voor koeling, ventilatie en verwarming. Met Jaga kies je voor technologie. De basis van iedere Jaga oplossing zit in een lichtgewicht, responsieve en krachtige Low-H2O warmtewisselaar voor verwarming op hoge en lage watertemperaturen.

Wordt er gekozen voor een warmtepomp, dan kan iedere Jaga Low-H2O radiator gemakkelijk worden uitgebreid met het Dynamic Boost Hybrid-systeem voor niet-condenserende koeling. Zo  kies je voor een energiezuinige oplossing en wordt het geïntegreerd in je verwarmingstoestel, waardoor je kunt koelen en verwarmen in één.

 

Energiebesparing

Doordat de producten van Jaga lichter, kleiner en stiller zijn dan traditionele systemen, verbruiken zij aanzienlijk minder energie. Bovendien worden er minder grondstoffen gebruikt en gaat de Jaga warmtewisselaar minimaal 30 jaar mee. Aan het eind van hun levensduur zijn de producten volledig recyclebaar. Goed voor mens en milieu dus.

De Low-H2O radiator van Jaga is in de loop der jaren uitvoerig getest door verschillende onafhankelijke instanties in diverse landen. Telkens opnieuw haalt de Low-H2O radiator het hoogste afgifterendement. Low-H2O radiatoren zijn zuiniger op elke gewenste temperatuur. Zowel met warmtepompinstallaties als met klassieke CV-installaties worden belangrijke energiebesparingen gerealiseerd! Jaga Low-H2O is 9 tot 16% zuiniger dan paneelradiatoren en minimaal 5% zuiniger dan vloerverwarming.

 

Downloads en handige links: