Duurzaam klimaatcomfort komt uit Zweden

Om het klimaat te ontzien, moeten alle huizen in Nederland in 2050 gasloos zijn. Dat is een forse opgave, zeker voor een land waar aardgas 60 jaar lang de norm was. Bij de bouw van nieuwe huizen zijn warmtepompen inmiddels echter de nieuwe norm. En ook bij renovatie van bestaande huizen steeds vaker wordt gekozen voor een duurzame warmtepompinstallatie.

 

Warmtepompen uit Zweden

Wil je jouw huis duurzaam verwarmen en voorzien van warm water, zonder in te leveren op comfort? Dán is een warmtepomp van NIBE een uitstekend idee. Met een NIBE warmtepomp ben je namelijk verzekerd van optimaal klimaatcomfort, met aandacht voor de natuur én tegen betaalbare kosten. Het Zweedse NIBE ontwikkelt al meer dan 40 jaar warmtepompen, met duurzaamheid en comfort als belangrijkste uitgangspunten. Hierdoor behoren deze warmtepompen tot de slimste, stilste en zuinigste in hun klasse.

 

 

 

 

Producten van topkwaliteit

NIBE biedt het breedste en meest gevarieerde assortiment lucht/water, water/water en ventilatielucht/water warmtepompen en accessoires in de markt. Hiermee kan voor bijna elke situatie in nieuwbouw én bij renovatie een all-electric of hybride warmtepompinstallatie op maat worden samengesteld voor de levering van cv-verwarming, warm water, koeling én ventilatie.

De warmtepompen van NIBE onderscheiden zich in kwaliteit én prestaties. De engineers van NIBE nemen bij de ontwikkeling van elke nieuwe warmtepomp namelijk de zware eisen van het Scandinavische klimaat als norm. Elke nieuwe warmtepomp wordt ook uitgebreid getest onder dezelfde zware klimaatcondities. Om voorop te blijven lopen, investeert NIBE bovendien voortdurend in innovatie. Een goed voorbeeld hiervan is de NIBE S-serie: een nieuwe generatie warmtepompen en accessoires waarbij connectiviteit centraal staat. Met een warmtepomp uit de NIBE S-serie ben je dan ook voorbereid op de toekomst en maak je van jouw huis moeiteloos een Smart Home!

Vertrouw op de kennis van de installateur

Alle installateurs van Green-Comfort kunnen bij NIBE rekenen op gedegen ondersteuning. Door webinars en technische trainingen hebben ze voldoende productkennis om jou goed te kunnen adviseren. En weten ze het antwoord op een vraag een keer niet, dan kunnen ze de NIBE helpdesk raadplegen. Zelfs voor servicevragen kunnen ze terecht bij NIBE. Zo weet je zeker dat jouw klimaatcomfort in de beste handen is!

 

NIBE in het kort

  • Meer dan 40 jaar ervaring met warmtepompen
  • Betrouwbare A-merk kwaliteit voor de hoogste prestaties
  • Het breedste assortiment in de markt
  • Een warmtepomp van NIBE levert meerwaarde aan je huis

Meer informatie: www.nibenl.nl

 

 

 

 

 

Downloads en handige links:

Offerte voor een warmtepomp aanvragen

Vul het formulier hieronder in om een offerte voor een warmtepomp aan te vragen

Klant gegevens

Klant gegevens