De duurzame oplossingen van Remeha

Voor duurzaam wonen is niet één oplossing

Als we ook generaties na ons willen laten genieten van onze aarde, dan moeten we van het fossiele aardgas af. Toch geloven we niet in abrupt van het aardgas af gaan en een toekomst helemaal zonder gas. Wij geloven in maatwerkoplossingen voor de verduurzaming van Nederland.

 

 

HR-ketels

Vertrouwd comfort

Met een Remeha HR-ketel realiseer je direct een besparing op het gasverbruik en heb je de mogelijkheid om hem later te koppelen met een hybride warmtepomp. Zo ben je voorbereid op een duurzame toekomst. Naast de huishoudelijke cv-ketels biedt Remeha professionele krachtige ketels voor industrie en utiliteit, die het warm kloppende hart vormen van talloze hotels, zorginstellingen, scholen en andere grote gebouwen.


 

 

 

Warmtepompen en hybrides

De duurzame oplossing voor nieuwbouw en renovatie

Remeha presenteert een volledig nieuw assortiment split lucht/water all-electric en hybride warmtepompen voor woningen en de utiliteitsmarkt. De huishoudelijke warmtepompen zijn compact en zeer zuinig. Duurzaam comfort met een hybride warmtepomp ├│f volledig gasloos met een 100% elektrische warmtepomp; welke optie je ook kiest, Remeha heeft altijd een passende oplossing.


 

Warmtepompen

De duurzame oplossing voor nieuwbouw en renovatie

Remeha biedt een volledige line-up intelligente warmtepompen voor elk type woning, van appartement tot vrijstaande villa. Door jarenlange ervaring zijn de warmtepompen extreem betrouwbaar. Met een brede vermogensrange in zowel elektrische als hybride varianten, is er altijd een geschikte oplossing!


 

 

Airconditioning

Comfortabel koelen en verwarmen

Remeha streeft altijd naar het brengen van een optimaal comfort.  Daarom bieden we naast verwarmings- en warmwateroplossingen ook airconditioning systemen. Hiermee zijn we nog beter in staat te voorzien in een comfortabele woon- en werkomgeving. Remeha Diva airconditioning bestaat uit een compleet assortiment van energiezuinige airconditioningsystemen, welke het hele jaar aangename koeling en warmte op een zo duurzaam mogelijke manier garanderen.

 

Zonlicht

Profiteren van zonlicht, het hele jaar door

Door niet één maar meerdere Solar Home zonlichtsystemen, kun je voor iedere woonsituatie een passende oplossing bieden. Van rijtjeshuis tot royale vrijstaande woning. Het Solar Pro programma is de totaaloplossing voor het utiliteit segment. Onze systemen zijn opgebouwd uit de zogenaamde building blocks, zodat we voor ieder project maatwerkoplossingen kunnen bieden.

 


 

Duurzame samenleving

Wij geloven niet in één oplossing. We zijn realistisch: in onze ogen zijn er meerdere wegen die naar duurzaamheid leiden. Remeha is van mening dat onze energievoorziening een mix moet zijn waarin ruimte is voor verschillende energiedragers.

We sluiten geen technologieën uit, geloven in meerdere energiedragers en stimuleren innovaties. Op die manier kunnen we aan het Klimaatakkoord voldoen en werken aan een duurzame samenleving. Gasvormigen, elektriciteit en warmtenetten helpen gezamenlijk bij de verduurzaming en dus het terugdringen van CO2-uitstoot in Nederland. Daar staat Remeha voor en deze realistische visie dragen we uit.

 

 

Offerte voor een warmtepomp aanvragen

Vul het formulier hieronder in om een offerte voor een warmtepomp aan te vragen

Klant gegevens

Klant gegevens